Свържете се с нас: 032 207 965 ; 0897 856 064 / агроаптека 0893 668 107

Телефон: 032 207 965 ; 0897 856 064 / агроаптека 0893 668 107

Email: office@agrodrip.com

Маркуч за капково напояване

Агродрип е оторизиран вносител на следните фирми, занимаващи се с производството на капков маркуч:

Eurodrip (Гърция), Palaplast (Гърция),  ATP (Италия)  и  NaanDanJain (Израел).

  • Тънкостенен капков маркуч

– ATP, Италия – приложението на маркучите е главно при напоителни системи в земеделието. Отличното им представяне е залог за завишени добиви и пестене на ресурси. Първокачествените тръби и маркучи са изработени от полиетилен ( суров материал) и са проектирани съобразно всяка една отделна култура.

Системата PLUVIO е съставена от тънкостенни, гъвкави тръби, с вградени капкообразуватели (тип „бърза капка“), с разстояние помежду им от 15 – 20см до 150см. Изработен е от полиетилен с високо качество, което гарантира максимум издръжливост. Патентованият капкообразувател е вграден по време на процеса на пресоване на маркуча, което осигурява отлично свързване. Вътрешните въздушни пространства понижават налягането на водата и, заради големия си размер, се предотвратява запушването и утаяването. Освен това, структурата понижава загубата на вода и позволява монтирането на системи на големи разстояния с обичаен капацитет. Широката гама от размери и разстояния между капкообразувателите е залог за удовлетворение  на всяка нужда от напоителна система, както за един сезон, така и в дългосрочен план. Продуктовата гама маркучи ATP, може да разгледате тук.

atp1

 

 

 

 

 

 


– NaanDanJain, Израел – иновативни тънкостенни маркучи, с най-модерен капкообразувател, тип „лабиринт“. Този вид е с максимум трайност, прецизност и устойчивост на запушване. Идеален е за напояване на зеленчуци, цветп и култури за биогориво, изискващи нисък дебит и малко разстояние между капкообразувателите. Специалният дизайн на маркучите свежда до минимум оплитането на корени и всмукване на пясък. С режим на удвояване на притока на вода се осигурява високоефективно самопочистване. Външната повърхност е релефна, което гарантира работа, дори когато вътре попаднат частици пясък. Продуктовата гама маркучи NaanDanJain, може да разгледате тук.

naandan1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eurodrip, Гърция

  • eolosEOLOS – Изграждането на напоителни системи с този капков маркуч от Eurodrip, е гаранция за по-високи добиви, по-голяма напоена площ и по-ниски разходи за електричество. Маркучите са с висока надеждност, заради изключителната си устойчивост на запушване. Входните филтри са най-големите предлагани на пазара, а допълнителната филтрираща площ осигурява изключителна защита срещу запушване. Капкообразувателят е под формата на лабиринт и е с едно от най-големите напречни сечения, което е от изключително значение, за да не се запушва – частиците, попаднали в капкообразувателя не могат да се задържат. За повече информация, разгледайте брошурата.
  • eolos compactEOLOS Compact – система за напояване от тръби с тънки стени, която увеличава добивите значително при стопанства с дълги редици. Максималното разстояние за полагане на капкови маркучи зависи от редица фактори, сред които степенен показател ( съотношение между изходящ поток и налягане ) и стойността на kd (триенето между всеки капкообразувател по тръбата за капково напояване ). Колкото по-ниски са тези две стойности, толкова по-далеч може да бъде разположена напоителната система, като същевременно се поддържа високият стандарт при равномерността на поливането. Дизайнът на EOLOS Compact свежда до минимум загубата на триене чрез своята малка конструкция и уникално създадения поток, който намалява степенния показател. Капкообразувателят е значително по-малък в сравнение със стандартния EOLOS, като това не само спомага намаляване на триенето на водата в системата, но и се монтира значително по-лесно. Конструкцията гарантира по-високо максимално работно налягане. Самият капкообразувател е с опция за изпускателен отвор с клапан, който предпазва всмукването на пръст по време на спиране на системата. За повече информация, разгледайте брошурата.
  • olymposOLYMPOS PC – тази система за капково напояване с регулиране на водния поток, осигурява равномерен дебит при равни и наклонени терени. При производството на капкообразувателя се използва изключително модерният метод за моделиране на потока – така се гарантира постоянен поток в широкия диапазон на налягане, като същевременно се намалява до минимум рискът от запушване. За повече информация, разгледайте брошурата.

Продуктовата гама маркучи Eurodrip, може да разгледате тук.

 


Palaplast, Гърция

  • PALADRIP / PALADRIP Slim- характеристики

 Продуктовата гама маркучи Palaplast, може да разгледате тук.

paladrip16

paladrip20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

paladrip slim16

 

 

 

 

 

paladrip slim20