Роторни разпръсквачи Дефлекторни разпръсквачи Сензори Програматори Клапани Шахти Аксесоари Аксесоари за монтаж на разпръсквачи Тръби Фитинги

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ

Агроцентърът на Агродрип е точното решение за старт на всеки проект, независимо дали искате да се информирате за методите или имате специални изисквания за напояването на Вашата градина. Може да получите съвети, както и прогнозни изчисления, за да планирате бюджета си. Без да пропускат важните детайли, нашите проектанти ще Ви дадат коректна, актуална и полезна информация, която да е в помощ както при цялостното проектиране, така и за ефективното приложение, поддръжка и правилна експлоатация. При необходимост или възникнал проблем, ще бъдете посетени на място.

ДИЗАЙН

Концепцията е от решаващо значение във всеки проект.
Дългогодишният ни опит в сферата на напояването показва, че неизменна част от успешната реализация на даден проект, е участието на клиентът в него. Това да бъдете част от нашия екип при разработването на поливна система, е важно, за да съобразим дизайна с всички други елементи от Вашата градина: озеленяване, пътеки и алеи, градинско осветление, паркинги и произведения на изкуството.
Може да разчитате на нас при проектирането на малки дворове и градини, големи обществени паркове, паркинги, спортни терени, тенис кортове, увеселителни паркове, бизнес сгради, овощни и зеленчукови градини, лозови масиви.
Опитът ни в поливните системи може да даде нова насока в дизайна на Вашата градина.

МОНТАЖ

Реализацията на всеки проект се извършва от нашите квалифицирани монтажници. Те ще инсталират компонентите на поливната система – резервоар за вода и хидрофорна помпа, ще прокопаят траншеи и ще положат тръби, ще монтират разпръсквачите и електроклапаните, програматорите и датчиците за контрол, ще положат електрическите кабели и другите елементи на автоматиката. Няма да е необходимо ангажирането на други монтажни бригади от Ваша страна за работни дейности, свързани с минаване през подпорни, преградни стени и фасади, и съществуващи настилки.
Ние ще ви обучим как да използвате програматора за поливната система, за да можете лесно да правите корекции в програмирането. Ще ви покажем всичко, което трябва да знаете, за да използвате максимума от Вашата поливна система. Всички елементи ще бъдат тествани пред Вас и ще Ви бъде обяснен принципа им на действие и евентуалната необходимост от периодично следене на работата им.

ПОДДРЪЖКА НА ПОЛИВНАТА СИСТЕМА

Поддръжката на поливната система е от съществено значение за постигане на най-високи резултати. Напоителните системи се нуждаят от периодична профилактика и обслужване. Искате да промените поливния режим или да коригирате нещо по поливната система – нашите техници ще ви посетят в удобно за Вас време и ще променят настройките на програматора, така че да се поддържа максимална ефективност на системата с минимален разход на вода. Те ще прегледат състоянието на всички елементи на поливната система и ще отстранят неизправностите, за да функционира нормално.

Вашата градина е живо същество и нуждите и от вода постоянно се менят.

Ние предлагаме редица услуги за поддръжка на напоителни системи като:
  • Зазимяване на поливни системи в края на поливния сезон;
  • Пускане и профилактика на поливни системи в началото на сезона;
  • Абонаментна поддръжка на Вашата поливна система, състояща се в периодични посещения за профилактика , настройки и препрограмиране.
  • Реновация, разширяване или корекции по вече изградени поливни системи, независимо дали те са изпълнени от нас или от друга фирма;
Ние можем да Ви предложим единично посещение или план за абонаментно обслужване на поливната система, съобразен с Вашите нужди и желания.