rb title1

 

Rain Bird Corporation е водеща компания в производството и разпространението на продукти и услуги за напояването. Тя предлага една всичко необходимо за напояване на голф игрища, спортни терени, домакинства и градини.
Като представител на фирмата, Агродрип предлага широка гама разпръсквачи с марката Rain Bird:

 

8005 series28005 series1

Серия 8005 – произведени са от изключително здрави материали, за да се гарантира устойчивост при неблагоприятни условия или вандализъм. С радиус от 24 метра, е подходящ е за всякакъв вид приложения, особено при напояване на игрища, паркове ли други тревни площи.

 

 

3500 series1

3500 series

3500 series2

Серия 3500 – лесен за употреба роторен разпръсквач със зъбно задвижване, изключително подходящ при напояване на големи тревни площи. Регулира се лесно и бързо. Универсалният ротор е с шест закрепващи се дюзи, както и полукръгово или пълнокръгово пръскане. Има и функции премахване на дюзата и мрежестия филтър, които допринасят за лесна поддръжка.

 

 

uni spray1

uni spray

uni spray3

Серия Uni-Spray – отличен избор при необходимост от стандартно напояване, тревни площи с неправилна форма и площи с храсти, тъй като са съвместими с всички видове дюзи Rain Bird. Разпръсквачите от тази серия са произведени от издръжливи материали, включително устойчива на корозия неръждаема стомана, което увеличава експлоатационния им живот, независимо от външните влияния.

 

 

5004

5000

5004 1

Серия 5004 – професионални роторни разпръсквачи – със своите 12 допълнителни дюзи, разпръсквачите от тази серия са изключително издръжливи. Има възможност за настройване на траекторията, така че да функционират безпроблемно и в райони с вятър. Патентованата технология осигурява равномерно разпределение, което гарантира повече зеленина с по-малко вода.

 

 

maxi paw

maxi paw1

 maxi paw2
Серия Maxi-Paw – изскачащи роторни разпръсквачи – осигуряват максимално разстояние и еднаквост на разпръскването, с минимална загуба на налягане. Специалната технология предотвратява образуването на локви и ерозия, следствие на оттичане.

 

 

hunter

Hunter Industries е компания, предлагаща висококачествени и ефективни решения за напояване на жилищни терени, стадиони, паркове и градини. Иновативните продукти с марката Hunter, включват изскачащи ротори със зъбно задвижване, високоефективни дюзи, разпръсквачи и програматори. В основата на всяка система за напояване е използването на колкото се може по-малко вода и енергия за оптимално функциониране и отлични резултати.
Агродрип предлага широка гама разпръсквачи от различни серии с марката Hunter, намиращи приложение в големи и средно големи терени:

pro spray

Серия Pro – Spray – разпръсквачите от тази серия за изключително издръжливи. Вграденият регулатор на налягане „задава“ налягането на всяка дюза до оптимални стойности, за да се постигне максимална еднаквост на разпръскването и да се избегне образуването на мъгла.

 

 

ps ultra1

ps ultra

Серия PS Ultra – иновативният дизайн на този вид разпръсквачи включва в себе си механизъм от две части, устойчива капачка и голям мрежест филтър (за модели 4“ и 6“ ).  Стандартните модели включват инсталирана специален вид дюза.

 

mp1

mp

Серия MP – изскачащи видове разпръсквачи, специално проектирани за оптимизация на поливането, като позволява пръскане над листната маса. Вграденият контролен клапан и регулатор на налягането осигуряват оптимални условия за работата на дюзите.

Може да разгледате всички модели роторни разпръсквачи, които Агродрип предлага, и да поръчате желаните от Вас  тук.