rb title1

 

 

 

 

Сензор за дъжд, серия RSD – този вид сензор автоматично изключва напоителната система, когато вали. Предлага множество настройки, лесни за регулиране, а UV -устойчивият им алуминиев корпус е гаранция за безпроблемен процес на работа. Включва и регулируем страничен пръстен, който позволява изсушаване при натрупала се вода. Корпусът е здрав, високоефективен и с висока UV защита, прикрепено към алуминиева скоба. Специални дискове засичат наличието на влага при разнообразни климатични условия.

 

 

hunter

 

 

 

 

Сензор за дъжд Rain Clik – повечето сензори функционират на принципа на събрано определено количество вода, преди да се задействат и изключат. Този период на натрупване на вода може да бъде критичен за обработваемите и ландшафтни площи. Благодарение на вградената си технология „Quick Response“ , сензорът за дъжд Rain Clik може да изключи програматора, в момента, в който започне да вали. Монтажът може да се извърши на всякаква стена или ограда. Корпусът е произведен от здрав поликарбонат и удължено метално рамо.

 

 

 

claber

 

 

 

Claber сензор за дъжд – автоматично прекъсва напоителната програма в случай на дъжд, и започва отново, на зададения час, когато дъждът спре. Оборудван с шип, което предотвратява случайното попадане на листа върху сензора, и по този начин гарантира най-висока ефикасност на работа. Лесен монтаж, благодарение на специфична стоманена скоба и се свързва директно към таймера чрез интерфейс.


Може да разгледате всички модели сензори за дъжд, които Агродрип предлага, и да поръчате желаните от Вас тук