Фитинги за изграждане на автоматизирани поливни системи

 

Агродрип предлага на своите клиенти всички необходими фитинги за изграждането на професионални автоматизирани поливни системи
Най-важният аспект за поддържането на тревните площи и градината е водата. Добре проектираната и изградена автоматизирана поливна система гарантира спестяване на ресурси и отлични резултати. Освен това, два възможност за пълна автоматизация, която да избегне намесата на човека в процеса на напояване.
Най-голяма ефективност при изкуствения тип напояване се постига, когато се имитира дъжд. На растенията се гарантира дълъг живот чрез изграждане на професионални системи за напояване, тъй като посредством тях се предоставят условия, близки до идеалните. Ръчното напояване, независимо от опита и сръчността, не може да се сравни с професионалното автоматизирано напояване по отношение на равномерно разпределение на водата – винаги има зони, които остават по-сухи или по-мокри.
За максимална ефективност на напояването, трябва да се осигури необходимо количество на водата спрямо нуждите на отделното растение, възможност за напояване през нощта, с цел избягване на термичен шок, следствие на топлината и слънцето и максимална гъвкавост при всяка ситуация, например горещо и сухо лято.
Основното при монтажа на автоматизираната поливна система е компенсирането на водата, изпаряваща се от почвата и листната маса. По този начин растенията успяват да извлекат всички необходими за своето развитие хранителни елементи от почвата. За успешното изграждане и функциониране на всяка една автоматизирана поливна система, се грижат екип от специалисти, които подбират всичко необходимо, така че да се гарантира ефективност и дълъг експлоатационен живот.
Всички фитинги, предлагани от Агродрип, са с гръцки произход и са изработени от полиетилен, Те притежават всички технически характеристики за безпроблемно напояване на специфичните площи. Поради естеството на функциониране, са устойчиви на UV лъчи, на химически препарати, механични увреждания и фактори от околната среда, което гарантира продължителност на действие. Много важно качество е възможността на повечето от фитингите да бъдат промивани и почиствани.
Може да разгледате всички фитинги, които Агродрип предлага, и да поръчате желаните от Вас тук.