Агродрип прелага разнообразна продуктова гама програматори за автоматизирано централизирано  поливане, което гарантира ефективно използване на водните ресурси, надеждност и икономичност. 
rb cat title

 

 

 

 

Серия ESP-RZX – моделите от тази серия са със зоново базирано настройване, лесни за употреба. Гъвкавото програмиране прави разширява обхвата на приложението им. Програмирани са така, че всеки клапан да може да бъде настроен независимо от останалите. Големият дисплей показва цялото програмиране за всяка зона поотделно по едно и също време. Разчитането на графиката е лесно и бързо, благодарение на интерфейса.
Характеристики
 • програмиране на времето  на станцията от 0 до 199 мин
 • сезонна настройка -90% до +100%
 • независими програми за всяка зона
 • 6 стартови времена на зона
 • програмирането на дневните цикли включва определени дни от седмицата, четни, нечетни и циклични дати

 

 

Серия STP –  програматор за вътрешен монтаж, с независим контрол на всяка зона. Позволява множество стартови времена на ден на всяка зона. Благодарение на функцията „Rain Delay“, напояването може да се отложи до 72 часа, а функцията „Water Now“ позволява прилагането на допълнително количество вода за напояване на зона, без допълнителна настройка.

 

 

Таймер 1 станция – лесен за употреба 7 дневен дигитален таймер с иновативни характеристики. Възможност за отлагане на напояването и функция за ръчно моментно напояване. Специална функция показва статуса на програмата – следващият програмен цикъл и оставащото време на настоящия. Проектиран за външна употреба със студена вода. Има възможност за настройка на две напоителни времена на ден и отлагане на напояването до 96 часа без да променя вече запаметените програми.

 

 

Програматор, серия WP –  качествен и надежден, водоустойчив. Лесен за монтаж, с LED екран за опростено разчитане. Характеризира се с ръчен старт и функции за спестяване на вода и отлагане на напояването; 8 независими старта на ден, 7 дни в седмицата, четни и нечетни дни и цикли от 1 до 15 дни. Максималното налягане на работа е 10 бар. Максимална температура на работа от -20С до 70С.

 

 

 

galcon controllers

 

 

 

 

Серия G.S.I AG – нова линия уеб базирани програматори, осигуряващи лесна употреба на специално приложение за контрол на зоново напояване, навсякъде и по всяко време.  Отличават се с функция за пропорционално наторяване, базирано на качеството.

 

Серия DC – предлага надежден контрол на 1, 2, 4 и 6 зони чрез батерия и един главен клапан. Това е идеалното решение за места без електричество. Лесен за програмиране и инсталация към соленоида на клапана чрез универсална скоба или към стена (чрез специална скоба ). При производството на този вид програматори е обърнато специално внимание на конструкцията и водоустойчивостта, което гарантира функционирането му дори в екстремни ситуации, включително и инсталирането му в контролна кутия. Единична батерия от 9V осигурява необходимото електричество за сезон. В допълнение към изключителната издръжливост, моделите от серията се характеризират с индивидуално програмиране и включва лесен за настройка LCD екран, седмично или дневно програмиране, 4 стартови времена за ден или за напояване чрез цикли.

 

 

 

amico title

 

 

 

 

 

Серия AMICO+ – едни от най-висококачествените програматори на пазара. Големият дисплей от 3“ позволява разчитането на данните. Характеристика:
 • 1 програма
 • честота на напояването – на всеки 6 часа до веднъж на 15 дни
 • индикация на настоящето времетраене
 • индикацията за продължителността на напояването
 • индикация за следващо напояване
 • функциониране при ниски нива заряд на батерията

 

 

 

cepex title

 

 

 

 

 

Cepex CRC – серия програматори за вътрешен монтаж – възможност за избор между 4, 6 или 8 станции. Този вид програматори са с електрически контрол, лесни за употреба и монтаж. Характеризират се с 3 програми и 4 старта. Програмирането може да е седмично, на цикли ( със стартове на всеки 1-30 ден ) и четни/ нечетни дни. Времето за напояване е от 1 мин до 4 часа. Стартът е ръчен за всеки клапан, програма и тест.

 

 

 

claber

 

 

 

 

 

Claber 90821– този вид програматори контролира отварянето и затварянето на един или два бистабилни соленоидни клапана, монтирани в кутии. Когато е свързан към сензор за дъжд, спира напояването при количества повече от 5мм/м2. За по-лесно управление и практична поддръжка, може да бъде монтиран на стената със специална скоба. Характеризира се с 6 програми, 2 линии и няма необходимост от ел. захранване за функционирането му.

 

Радиоуправляеми програматори Claber – с/ без дистанционно – може да управлява до 4 независими 9V бистабилни соленоидни клапана. Водонепромокаем, със сертифицирана защита IP68, което позволява монтажа му директно в кутията. Захранва се от две 1.5V AAA алкални батерии, които са достатъчни за целия напоителен сезон. Контролният елемент може да се управлява ръчно, както и да бъде свързан към сензор за дъжд. Дистанционното може да управлява до два контролни елемента. За още по-лесното програмиране, има само 5 бутона, а цялата необходима информация е достъпна посредством символи и цифри, визуализирани на големия екран. Характеризира се с до 2 програми дневно за всеки елемент, с 4 старта. Има възможност за седмично програмиране с пропускане на дни. Зададената програма може да бъде прегледана и изтрита. Функционира с две 1.5V AAA алкални батерии, които са достатъчни за целия напоителен сезон.

 

 

Компютър за напояване Multipla DC – лесен за програмиране 6-линеен програматор – настройване на 5, 10, 15, 20, 30 и 60 мин. Контролът на честотата позволява напояване при предварително зададени интервали от  8, 12 и 24 часа, 3, 4, и 7 дни. Има старт бутон за незабавна активация на програмата или ръчна функция на системната фаза “ старт…+часа“. Специална LED система индикира отварянето на клапана изборът на опция за отложен старт. Захранването от 9V батерия е достатъчна за цял сезон – при необходимост, LED дисплея индикира за смяна на батерията.

 


Програматорите, които Агродрип предлага, може да разгледате и поръчате тук.