АГРОДРИП ООД е оторизиран вносител на следните фирми, занимаващи се с производство на капков маркуч и капкообразуватели 

 

 

Eurodrip, Гърция : Капков маркуч с високо качество и устойчивост на запушване. Лабиринтът на капкообразувателя е с едно от най-големите напречни сечения и е снабден с допънителна зона за филтриране.  Повече информация за продуктовата гама може да намерите тук.

 


Naan Dan Jain, Израел : Капков маркуч с иновативен дизайн на капкообразувателя – тип „каскаден лабиринт“ – разделящ водния поток в две направления. Възможности за захранване на редове с голяма дължина, с висока устойчивост на запушване. Повече информация за продуктовата гама може да намерите тук.

 

 

 


ATP, Италия : Капков маркуч, изработен от висококачествен полиетилен (суров материал) с патентован капкообразувател, вграден в процеса на пресоване на маркуча. Този процес осигурява отлично свързване. Възможности за захранване на редове с голяма дължина, голям избор на дебити. Повече информация за продуктовата гама може да намерите тук.

 


 

 

Palaplast Гърция : Капков маркуч с цилиндричен капкообразувател. Изключително надежден и устойчив, с UV-защита и прецизност на поливката. Повече информация за продуктовата гама може да намерите тук.

 

 

 


Външни капкообразуватели. Подходящи за повечето овощни култури при големи вътрередови разстояния. С вградени регулатори на налягане, осигуряващи прецизност и равномерност. Повече информация за продуктовата гама може да намерите тук.