Wilo, Германия

Водата като един от най-ценните ресурси на Земята, намира приложение във всеки един аспект от човешкия живот, включително и селското стопанство. Предвид неоспоримите факти за постоянен недостиг  в глобален аспект, все по-голямо предизвикателство е добивът и осигуряването на вода. Wilo разработва помпи и системи, с които могат да бъдат оптимизирани и използвани нови източници и методи на вододобив. Агродрип предлага широка гама помпи и помпени принадлежности с марката Wilo, независимо дали става въпрос за комунално водно стопанство, индустри, битова и сградна техника, селско стопанство или строителство.

  • willo hydrophorХидрофорни помпи – най-честите причини за употребата на хидрофорни помпи са липсата на вода, наличието на стари водопроводни системи, недостатъчен напор или дебит. Хидрофорната система е подходяща за повишаване на налягането на водата в цяата сграда или във високите етажи, водоснабдяване на сграда или напоителна система от собствен водоизточник, водоснабдяване от междинно водохранилище, което се пълни от селищна водопроводна система или водоснабдване от междинно водохранилище ( резервоар) и селищна водопроводна система.

 

 

 

 

 

willo undergroundПотопяеми помпи – при избора на помпа за водоснабдяване (битови нужди, земеделие ) от кладенец или сондаж, е добре да се вземат предвид няколко основни показателя на кладенеца/ сондажа – диаметър, дълбочина, дебит, статично и динамично водно ниво. Общоприето правило е, че ако дълбочината  на водоизточника е повече от 8м, то трябва да се прилага потопяема помпа. Агродрип предлага  на своите клиенти голямо разнообразие от потопяеми помпи, които са изработени от стомана, устойчива на корозия, и имат дълъг експлоатационен живот.

 

 

 

 

 

 

  • willo selfСамозасмукващи помпи – помпи, които изсмукват наличния въждух в смукателния тръбопровод и започват да препомпват вода без необходимост от външна намеса и обслужване. Проектирани и конструирани така, че да засмукват вода и да „заливат“ сами работното си колело, преди да започнат да работят. Подходящи са за дългосрочна употреба, дори и на отдалечени места, поради факта, че не се задръстват лесно. Този вид помпи позволяват монтиране на тръбна система, която не възпрепятства функционирането на помпата. За правилното функциониране на самозасмукващите помпи, в корпуса им или в специална камера за заливане, трябва да се съхранява известно количество вода, достатъчно за напълване на спиралната камера и на смукателния водопровод.

За повече информация, моля, прочетете брошурата или се свържете с нашите офиси.

 


ANTOR, Турция

antor pumpАгродрип си партнира с турския гигант в производството на помпи Antor – Anadolu Motor. Повече от 50 години, компанията се е наложила на пазара, стартирайки с производството на двигатели ( с лиценза на Ломбардини) и успешно развила се в създаването на свой собствен бранд, а именно „ANTOR“. Целите на фирмата, в партньорството си с нас, са осигуряване на високо ефективни и качествени решения за земеделския бизнес на конкурентни цени. Ние предлагаме широка гама дизелови водни помпи, както и всички необходими аксесоари и резервни части, необходими за поддръжката им.

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от хидрофорни, потопяеми и самозасмукващи помпи.

За повече информация относно технически характеристики на предлаганите от нас помпи, моля, вижте брошурата.  


Може да разгледате моделите помпи, които Агродрип предлага, и да поръчате желаната от Вас тук