Hydrosystems, САЩ

  • superdos1Дозатрони SuperDos –  специфичното за този вид торосмесители е, че функционират бе електричество. Главният източник на енергия за прецизното инжектиране на концентрираните течности в напоителната система е дебитът. Проектирани са с вътрешна патентована миксираща камера, осигуряваща хомогенно смесване, като едновременно с това отделя твърдите химикали от важните компоненти.  Тялото е от патентовани композиционни материали, за да е устойчиво при смесване на агресивни химикали. Има вграден ключ за включване/ изключване ( за модели 30 и 45 ), които позволяват спирането на впръскването, но не и на цялата система. Отделната вътрешна миксираща камера предотвратява контакта с буталото, което осигурява по-дълъг експлоатационен живот и еднаквост на смесването.

 

 

 

 


Amiad, Израел

amiad 1

  • Торосмесителите Amiad – изключително точен и ефикасен за нуждите от наторяване на всяка култура. Този иновационен продукт е голяма стъпка в развитието на земеделието, тъй като функционира чрез метода на прилагане на тор и химикали чрез водата до кореновата система на растението. При процеса на наторяване, торът се прилага където и когато има необходимост, в точното количество и дозировка. Торосмесителят действа по начин, който не предизвиква неконтролирано замърсяване, ненужно сбиване на почвата или нараняване на растението. Прилага се при всякакви култури, овошки, зеленчуци, градинарство и оранжерийни растения. Самият торосмесител е произведен от устойчиви на корозия и почти всички широко разпространени химикали, употребявани в земеделието. Не се нуждае от външно захранване, за да функционира – линейният хидравличен мотор се захранва от хидравличното налягане на напоителната система. Консумацията на вода от хидравличния мотор е 3 пъти от количеството на впръсканите химикали и съответно може да произведе дебит на впръскване до 320л/ч. Количеството на впръсквания тор се контролира чрез :
  •   – ръчно управление
  •   – използване на смукателен апарат
  •   – използване на автоматичен вентил дозатор
  •   – компютъризирано управление

amiad table

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Palaplast, Гърция

  • Инжекторен торосмесител – Venturi – най-широкото им приложение е за наторяване. Произведени са от сурови материали, което осигурява устойчивост на корозия, следствие на използваните в земеделието и индустрията химикали. Практически не се нуждае от поддръжка и е изключително надежден, поради факта, че не се състои от движещи се части.

– Начин на действие – функционирането му е базирано на диференциалното налягане ( минимално ΔΡ между входните и изходните страни ) и не се нуждае от външно захранване.

За повече информация относно монтирането, моля, свържете се с нашите офиси или разгледайте инструкциите.


Aytok, Турция

  • Вертикалните метални торосмесители, предлагани от Агродрип, са произведени от Aytok, Турция. Материалът на основата (тялото) е от не легирана / ниско легирана стомана ST-37,  което е гаранция за издръжливост на UV лъчение, корозия и най-често използваните химикали и торове в земеделието. Максималното им работно налягане е 8 бар (116 psi), максималната температура на работа – 60С (140F). Горният слой на тялото е от епоксиден полиестер.aytok fertilizer

  За правилното функциониране и минимизиране на евентуални проблеми по време на работа, Ви съветваме да се обърнете към Агродрип – ние предлагаме услуги по монтаж и поддръжка на всички видове торосмесители. 

Разгледайте продуктовата гама тук.