Агродрип предлага широка гама от филтриращи системи, хидроциклонни филтри и пясъчни филтри, както и всички необходими аксесоари и резервни части, необходими за поддръжката и профилактиката им.

 

Aytok, Турция

Следвайки иновациите и развиващите се технологии при производството на филтри, Aytok е сред водещите компании за производство на филтриращи системи, не само на родна земя, но и в международен аспект.  Повече информация за продуктовата гама може да намерите тук.

 

 

 


 

 

Idra, Италия

 

Агродрип в партньорство с Idra, предлагат широка гама хидроциклони и пясъчни филтри, както и аксесоари и резервни части за поддръжката им. Повече информация за продуктовата гама може да намерите тук.

 

 

 


 

 

SG Filters, Италия  предлага голям избор от решения за филтриране на водата. Възможности за ръчно промиващи се филтри и абсолютно автоматизирани филтриращи системи. Повече информация за продуктовата гама може да намерите тук.

 


 

 

Palaplast, Гърция е лидер в производството на всичко необходимо за поливни системи на Балканите, включително и разнообразие от филтри. Повече информация за продуктовата гама може да намерите тук.