Общи условия

 1. Уебсайтът agrodrip.com е интернет магазин собственост на Агродрип ООД, адрес: гр. Пловдив, бул.“Цариградско шосе“ – 1-ви км, телефон 032 207 965, булстат:
 2. Уебсайтът предоставя информация, възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на селскостопанска техника, системи за капково напояване, резервни части и компоненти за поливни системи и др.
 3. Настоящите условия предоставят информация на потребителите за правата, ограниченията и отговорностите им при използване на информацията и услугите на сайта. Всеки потребител посещаващ сайта е обвързан с правилата описани в общите условия от момента на посещаване на сайта до напускането му.
 4. Агродрип ООД си запазва правото да извършва промени в данните и условията без допълнително обявяване.

Условия за поръчка и покупка

 1. Потребителите на сайта могат да извършат поръчка на артикулите публикувани в продуктовите категории. Артикулите достъпни за поръчка имат име, описание и цена. Агродрип ООД не претендира за изчерпателност на описанието на артикулите.
 2. При поръчка потребителите следва да посочат изисканите от електронния магазин данни за успешно изготвяне на поръчка. Нужно е потребителя да посочи име, адрес, телефон и e-mail за успешното изпълнение на поръчката. При попълване на невярни и невалидни данни фирмата не се задължава с успешно изпълнение на направената поръчка.
 3. След успешно направена поръчка потребителят се задължава да потвърди или отхвърли направената поръчка след като консултант на Агродрип ООД се свърже с него (по-телефон или e-mail) преди изпращането на поръчаните продукти.

Условия за доставка

 1. Доставките на стоките поръчани на agrodrip.com се извършват чрез куриерска фирма до адрес или офис посочени от потребителя.
 2. Разходите по транспорта на стоките и стойността на такса наложен платеж са за сметка на потребителят.
 3. Цената на доставка варира според теглото и обема на поръчката. Тарифите са според тези на куриерската фирма.
 4. Методите на плащане са:
 • Чрез наложен платеж – (дължимата сума се заплаща на куриера при доставяне/получаване на поръчаните стоки )
 • Чрез банков превод;

Право на рекламация:

 1. Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия потребителя има право на рекламация при следните случаи:
 • Констатирани липси;
 • Дефекти;
 • Несъответствие на поръчаните продукти;
 • Несъответствие с размер

Рекламация се предявява до 5 работни дни след получаването на поръчката и потребителя има право да претендира за възстановяване на заплатената сума или замяна на стоката.

Условия за връщане на стока:

Потребителят има право да върне закупените продукти в срок от 7 работни дни от датата на получаване /отнася се за стоки закупени от разстояние/. За надлежно упражняване на правото си на отказ клиента следва да предостави на „Агродрип ООД“ получените артикули във вида в който ги е получил, неизползвани и неразопаковани заедно с прилежащите оригинални документи. При неспазване на тези условия клиента не може да се възползва от правото си на отказ от покупката и не може да претендира за връщане на платената сума.