КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ

Имате специални изисквания за напояването на Вашата градина или искате просто да се информирате за подходящите за Вашата градина методи за напояване.

Нашият Агроцентър е добро начало за старт на вашия проект. Ние можем да ви дадем много съвети за поливането на Вашата градина, както и да направим прогнозни изчисления за да планирате бюджета си. Има много детайли, които трябва да се вземат под внимание предварително. Ние ще Ви дадем коректна, актуална и полезна информация , която ще Ви бъде в помощ при цялостното проектиране на Вашата градина. При необходимост ще Ви посетим на място за да Ви помогнем да вземете решение при някакъв проблем.

ДИЗАИН 

Концепция. Концепцията е критичен момент във всеки проект.

Вие ще бъдете част от нашия екип при разработването на Вашата поливна система през цялото време, така че крайния продукт изцяло да отговаря на вашите очаквания.  Това е важно за нас, за да може да съобразим дизайна на поливната система със всички други елементи на Вашата градина: Озеленяване, пътеки и алеи, градинско осветление, паркинги, произведения на изкуството….

Ние имаме богат опит в проектирането: от малки дворове и градини до големи обществени паркове, паркинги, спортни терени, тенис кортове, увеселителни паркове, бизнес сгради, овощни и зеленчукови градини, лозови масиви.

Нашият опит в поливните системи може да даде нова насока в дизайна на Вашата градина.

 

МОНТАЖ

Нашите квалифицирани инсталатори ще монтират всички компоненти на поливната система. Резервоара за вода, хидрофорната помпа. Ние ще прокопаем траншеиите и ще положим тръбите, ще монтираме разпръсквачие и електроклапаните. Ще положим електрическите кабели и другите елементи на автоматиката. Ще монтираме програматорите и датчиците за контрол. Ние ще минем през подпорни стени, съществуващи настилки, преградни стени и фасади, така че Вие да не ангажирате други монтажни бригади за тези дейности.

Ние ще ви обучим как да използвате Програматора за поливната система, за да можете лесно да правите корекции в програмирането. Ще ви покажем всичко, което трябва да знаете за да използвате максимума от вашата поливна система. Всички елементи на поливната система ще бъдат тествани пред вас и ще Ви бъде обяснен принципа им на действие и евентуалната необходимост от периодично следене на работата им.

 

ПОДДРЪЖКА НА ПОЛИВНАТА СИСТЕМА

Поддръжката на поливната система е от съществено значение, за да може вашата градина да бъде винаги във върхова форма. Напоителните системи се нуждаят от периодична профилактика и обслужване. Искате да промените поливния режим или да коригирате нещо по поливната система – Нашите техници ще ви посетят в удобно за Вас време и ще променят настройките на програматора, така че да се поддържа максимална ефективност  на системата с минимален разход на вода.  Те ще прегледат състоянието на всички елементи на поливната система и ще отстранят неизправностите за да може тя да функционира нормално.

Вашата градина е живо същество и нуждите и от вода постоянно се менят. Ние предлагаме редица услуги за поддръжка на напоителни системи като:

* Зазимяване на поливни системи в края на поливния сезон;

* Пускане и профилактика на поливни системи в началото на сезона;

* Абонаментна поддръжка на Вашата поливна система, състояща се в периодични посещения за профилактика , настройки и препрограмиране.

* Реновация, разширяване или корекции по вече изградени поливни системи, независимо дали те са изпълнени от нас или от друга фирма;

 

Ние можем да Ви предложим единично посещение или план за абонаментно обслужване на Вашата поливна система, съобразен с Вашите нужди и желания.

61 thoughts on “Полезни съвети

  1. Welcome to WordPress. This is your first post. [[“ ] Edit or delete it, then start blogging!

  2. Welcome to WordPress. This is your first post. [[\“ ] Edit or delete it, then start blogging!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *