Всичко необходимо за Вашата градина – от Di Martino

di martino23Продуктовата гама пръскачки и лейки, предлагани от Агродрип, е с италиански произход и се характеризира с високо качество на пластмасата. Развитието на машините, инфраструктурата и човека, налага употребата на суровини, щадящи околната среда. Всеки един продукт е резултат от маркетингово проучване на пазара и комбинация от специфичните нужди на клиента и тяхното технологично обвързване. Основните стъпки, предшестващи реализацията, се базират на технико-икономически проучвания, дизайн, търсене на иновативни  материали, създаване на прототипи и множество тестове за функционалност и сигурност на всеки един отделен продукт.

Пръскачките са предназначени за приложение в градината дори и от непрофесионалисти, които са с високи изисквания към качеството. Всички продукти от тази серия са в жълт отличителен цвят.

Продуктова гама пръскачки

di11 di12

 

 

 

 

 

 

Със своите свежи и отличителни цветове, лейките с марка Di Martino, предлагани от Агродрип, са предназначени при градинарство, отглеждане на зеленчуци и култури на малка площ. В зависимост от вместимостта им, една лейка вода е достатъчна за поливането на от 10 до 100м2. Идеални са за хоби градинари и професионалисти. Накрайникът, тип душ (при лейки с вместимост 5л., 8л. и 12л.), гарантира равномерното поливане на всяко листо, като при необходимост от махане, има точно определено място за съхранение. Това е изключително улеснение, особено при по-голяма площ за напояване.

di1 di2 di3

 

 

 

 

 

 

Продуктова гама лейки