Оранжерии – професионални конструкции, гаранция за висок добив и качество

emmanouilidis2Всяко голямо предизвикателство се превръща в реалност, следствие на изобретателността на човешкия ум и способността му да намира решения и в най-трудните ситуации.

С годините, ние от Агродрип ООД се специализирахме  в изграждането на конструкции за оранжерии и тунели. В партньорство с Emmanouilidis Greenhouses, предлагаме цялостно решение за отглеждане на култури и създаването на подходящия микроклимат.

Emmanouilidis Bros Co. започва своите дейности през 1981г. и през годините трупа солиден опит при изграждането на конструкции за оранжерии. Обработката на суровия материал и изготвянето на конструкцията на оранжериите, се извършва във фабрика на фирмата в Йония – Солун, Гърция. Съвременните машини, в съответствие с приложението на системата за контрол, гарантират най-високо качество на използвания суров материал. Продуктите са в съответствие със СЕ сертификация, което осигурява максимум безопасност и ергономичност по време на употреба. Всички стоманени рамки, използвани за конструкциите на оранжериите, са направени от горещо поцинковани тръби, с минимум 5 години устойчивост на корозия. Уникалният дизайн на оранжериите осигурява перфектно свързване на частите на рамката чрез болтова връзка.

Съместно предлагаме различни варианти на конструкцията за оранжерии:

  • Единична оранжерия – със стандартна конструкция при ширина 8.5м, без движещи се части
  • Единична оранжерия за производството на гъби – подходяща за всяка култивация, заради възможността от покриване с различни изолационни материали.
  • Двойна оранжерия – създава еднаквост на вътрешните микроклиматични условия
  • Мултитунели – чрез своя увеличен обем за отглеждане, се създава по-добър естествен поток на въздуха и е подходяща за хидропоника

Опциите за допълнително оборудване на оранжериите –  отопление и мъглуване, са още едно преимущество и гарантират по-висок добив и качество на отглежданите растения.

Агродрип, съвместно с Emmanouilidis Bros Co., са посветили голяма част от времето си да разберат нуждите на земеделските производители и да се отнесат с нужното внимание към културите. В резултат на това Агродрип предлага на своите клиенти услуги по монтаж, поддръжка и сервиз.

Всички необходими елементи за оранжериите, може да откриете тук 
Свалете pdf файл с пълната информация

emm1 emm2 emm3 emm4 emmanouilidis