ferrari title3

cobram for the title

 

Ferrari, Италия е специализирана в производството на специализирани висококачествени трактори за лозя, овощни градини и оранжерии.
Основните компоненти на машините, проектирани и произведени от BCS Group, са от специални сплави, за да осигурят всички необходими качества за употреба.
При производството на двуколесни трактори се използва алуминиева сплав, а при големите трактори –  лята сфероидна стомана. Високият капацитет на поглъщане на материалите е от решаващо значение при употребата, предвид условията. Повечето вътрешни компоненти, като скорости и оси, са произведени от хром-молибденова стомана и са допълнително термично обработени, за да се подсигури издръжливостта им и дългият им експлоатационен живот.
Производствения процес се извършва в трите центъра на BCS Group, като по този начин се постига по-високо качество на частите, които, веднъж сглобени, позволяват интензивно натоварване на машините и  минимална поддръжка.
Агродрип, като официален представител на Ferrari BCS Group, предлага широка гама трактори. За повече информация, разгледайте моделите тук или се свържете с нас на посочените телефони.