cromo sdt img titleCROMO K40 SDT RS са трактори с късо междуосие и предни завиващи колела, 36.5 к.с. Ново поколение трактори, специално разработени и произведени, за нуждите на любителите земеделци или малки ферми за специфично отглеждани култури, оранжерии и поддръжка на зелени площи. Компактност, маневреност и ограничено тегло са само част от характеристиките на Cromo K40 SDT RS, които му гарантират максимална ефективност, независимо дали теренът е равен или под наклон.
Тракторите от този модел имат още предимства, сред които:
  • 4-цилиндров, двигател Kubota, с мощност 365. к.с., с водно охлаждане и нискошумови емисии.
  • Голям 43 резервоар за гориво
  • Задни гуми с увеличен размер и късо междуосие, гарантиращи перфектно балансиран ход, подвижност и стабилност
  • Нисък радиус на завиване
  • Трансмисия с OS рамка, осигуряваща постоянна стабилност, дори при неравномерен терен
  • Вал, независим от скоростната кутия и синхронизиран с предната скорост, с мултидисков съединител в маслена вана и електро-хидравличен контрол от таблото.
  • Максимален комфорт за шофьора, удобна седалка и лесни за управление бутони и лостове.
  • Скоростен лост, позициониран под волана за максимално лесен достъп от шофьора
  • Абсолютна сигурност, благодарение на ниския център на тежестта и 4WD тяга
Скоростната кутия, с лесно превключване на скоростите, има 8 предни и 4 задни скорости, без да се застъпват. Еднодисковият съединител гарантира плавното и незабавно превключване.
Разпределението на тежестта е върху осите, 40% на задните и 60% на предните, след прикачване на инвентара отзад.
Задният вал е 540 обр/мин с механично свързване и разкачване. Има вариант да е стандартен или синхронизиран със скоростната кутия. Като опция се предлага 540 обр/мин заден независим вал, синхронизиран със скоростната кутия, мултидисков съединител в маслена ваничка и електро-хидравличен контрол на таблото.
 Задното хидравлично повдигане чрез рамената е триточково,
 Задното хидравлично повдигане чрез рамената е триточково, ограничаващо страничното завъртане на инвентара.
 Задното хидравлично повдигане чрез рамената е триточково, ограничаващо страничното завъртане на инвентара. Хидравличната система има скоростна хидравлична помпа, с дебит 16.5л/мин и максимално налягане 125 бар.
Сервизните спирачки са барабанни и действат на предните колела, гарантирайки незабавно и напълно сигурно спиране. Предният и задният блок на диференциала, контролирани механично, позволяват на трактора да е винаги в движение. Рамката и обезопасителните колани защитават напълно шофьора.
Мястото за шофьора е с ергономични контролни лостове и бутони, лесни за достъп, а скоростните лостове са под таблото. Хидростатичното завиване гарантира максимална маневреност и нисък радиус на завиване.

cromo sdt rs brochure2

 

cromo sdt rs brochure